ΕΛ.ΑΣ.: Με ραντεβού η έκδοση ταυτότητας και διαβατηρίου

ΕΛ.ΑΣ.: Με ραντεβού η έκδοση ταυτότητας και διαβατηρίου Facebook Twitter
Με ραντεβού ταυτότητες και διαβατήρια, λόγω κορωνοϊού (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Με ραντεβού θα πρέπει να προσέρχονται πλέον οι πολίτες που θέλουν να προσέλθουν στην αστυνομία για την έκδοση ταυτότητας ή διαβατηρίου, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, στο πλαίσιο προστασίας από τον κορωνοϊό τόσο των πολιτών όσο και των αστυνομικών.

Έτσι, πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών ασφάλειας για την έκδοση ταυτοτήτων, ενώ στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης διαβατηρίων μπορούν να αναζητήσουν τα αντίστοιχα γραφεία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ