Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επειδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από απόψε με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο, Παρασκευή τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Νωρίτερα, ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουράκης προειδοποίησε πως η Παρασκευή θα είναι επικίνδυνη ημέρα, καθώς οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν είναι ικανές να προκαλέσουν τοπικά προβλήματα, ενώ συνέστησε μεγάλη προσοχή και στους κεραυνούς.

Το πρωί του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Ελλάδα / Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Έλεγχο από τον «Δημόκριτο» είχε ζητήσει ο δήμαρχος Αλιάρτου μετά την έκθεση της ελβετικής εταιρείας IQAir για τις πόλεις με τον πιο μολυσμένο αέρα
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ