Έκτακτη σύσκεψη Αρχηγών στο ΓΕΕΘΑ: Aυξημένη επιτήρηση των συνόρων μετά τις απειλές Ερντογάν

Έκτακτη σύσκεψη Αρχηγών στο ΓΕΕΘΑ: Aυξημένη επιτήρηση των συνόρων μετά τις απειλές Ερντογάν Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Έκτακτη σύσκεψη με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων συγκάλεσε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, έπειτα από τις επιθετικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ που επικαλείται πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, κατά της διάρκεια της διάσκεψης αποφασίστηκε η λήψη προληπτικών μέτρων με ιδιαίτερη έμφαση στην επαύξηση της επιτήρησης των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας μας, την αυξημένη ετοιμότητα καθώς και στην άμεση αναφορά περιστατικών από τις Μονάδες της παραμεθορίου που αφορούν σε αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

«Αν ανοίξουμε τα σύνορά μας δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα»

«Είναι αχαριστία να λέει πως η Τουρκία είναι η πηγή του προβλήματος, ενώ η χώρα μας φιλοξενεί 5 εκατ. πρόσφυγες. Αν ανοίξουμε τα σύνορά μας δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα. Και επιπλέον, η Ελλάδα είναι η χώρα που στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο βυθίζει τα σκάφη των προσφύγων και τους καταδικάζει σε θάνατο.

Ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοί του περνούν τις μέρες τους λέγοντας ψέματα και δεν συμπεριφέρονται έντιμα και γι’ αυτό στην περιοχή δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη» υποστήριξε την Πέμπτη ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ