Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στο Ηράκλειο, λόγω ασθενούς- Δεν μπόρεσε να απογειωθεί ξανά

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στο Ηράκλειο, λόγω ασθενούς- Δεν μπόρεσε να απογειωθεί ξανά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Αεροπλάνο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αλλά δεν μπόρεσε να απογειωθεί ξανά. 

Νωρίς το πρωί της Τρίτης το αεροπλάνο- που πραγματοποιούσε πτήση από τον Άγιο Μαυρίκιο προς το Παρίσι- έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», του Ηρακλείου. 

Ο λόγος ήταν πως ένας από τους 259 επιβάτες του Airbus 330 παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης. Έτσι, έγινε ;έκτακτη προσγείωση, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Όμως, μετά την αποβίβασή του, το αεροπλάνο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, με συνέπεια να μην απογειωθεί, δήλωσε στην ΕΡΤ ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο και το αεροπλάνο θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM