Έκτακτη επιθεώρηση του Αρείου Πάγου στη Χαλκιδική για πιθανό κύκλωμα στην Πολεοδομία

Έκτακτη επιθεώρηση του Αρείου Πάγου στη Χαλκιδική για πιθανό κύκλωμα στην Πολεοδομία Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου βρίσκεται η Πολεοδομία Χαλκιδικής, μετά από σοβαρές ενδείξεις για ύπαρξη ανάλογου κυκλώματος με αυτό της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και επικεφαλής της επιθεώρησης των δικαστηρίων, Ασημίνα Υφαντή, έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προχωρήσει σε έκτακτη επιθεώρηση στις πολεοδομικές υπηρεσίες των δήμων της Χαλκιδικής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή ύπαρξη ανάλογου κυκλώματος με αυτό της Πολεοδομίας της Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως σχετικά με το κύκλωμα Πολεοδομίας, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος εμπλεκομένων προσώπων για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων, αναφορικά με τη μη εκτέλεση δημοσίων έργων.

Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, η κ. Υφαντή θα ερευνήσει, πέραν των άλλων, αν κάποιοι και πόσοι δικαστές, έχουν πιθανά υποπέσει στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM