Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο

Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο Facebook Twitter
0

Ισχυρότατη  έκρηξη σημειώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα έξω από το νυχτερινό κέντρο Εμπατή στο ύψος του κόμβου της Βαρυμπόμπης, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Την ώρα που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός το κέντρο ήταν κλειστό, μέσω όμως βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και κάποιοι υπάλληλοι.

Από την έκρηξη-για την οποία δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα-καταστράφηκε η πρόσοψη του καταστήματος και υπέστη μεγάλες ζημιές ο εξωτερικός χώρος.

Ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που ακούστηκε στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, τη Νέα Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και τον Αγιο Στέφανο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM