Εκρηκτική η κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα

Εκρηκτική η κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα Facebook Twitter
1

Ανεξέλεγκτη μοιάζει πλέον η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου χθες το απόγευμα σημειώθηκαν νέα επεισόδια όταν ομάδα 100 περίπου ατόμων επιτέθηκε σε σπίτια και καταστήματα μεταναστών και καταδίωξε μετανάστες του δρόμους της περιοχής. Μάλιστα των επιθέσεων σε καταστήματα ακολούθησε και πλιάτσικο.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στην οδό Αγίου Μελετίου ως διαμαρτυρία για την εγκληματικότητα αλλά και με αφορμή επίθεση αλλοδαπών εναντίον Έλληνα ιδιοκτήτη κουρείου που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

 

Λόγω της έντασης του δημιουργήθηκε και των επιθέσεων, υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ, που δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.  Οι αγανακτισμένοι οι οποίοι είχαν και τη βοήθεια χρυσαυγιτών που φώναζαν «Ελλάς Ελλάς, η ταν η επί τας», επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφο του Σκάι ο οποίος κάλυπτε τα γεγονότα, τον χτύπησαν και του πήραν τη δημοσιογραφική ταυτότητα.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική τις τελευταίες ημέρες με επιθέσεις εναντίον μεταναστών και εναντίον καταστημάτων ιδιοκτησίας μεταναστών.

Στην περιοχή μόλις άρχισαν τα γεγονότα υπήρξε και συγκέντρωση αντιφασιστών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια