Εκπαιδευτικός φώναξε: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός»

Εκπαιδευτικός φώναξε: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός» Facebook Twitter
5

«Ζήτω η Χ.Α.» κραύγασε εκπαιδευτικός σε εκδήλωση που διοργάνωσε η οργάνωση για τον Λορέντζο Μαβίλη, στο μνημείο του Δρίσκου της Ηπείρου.  

Ο εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελείωσε την ομιλία του φωνάζοντας «Ζήτω ο αρχηγός» και «Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνα έχει ξεκινήσει για το περιστατικό η

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, αλλά όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι, ο εκπαιδευτικός εκδήλωσε τις πολιτικές του πεποιθήσεις εκτός σχολείου, και δεν έχουν αρμοδιότητα.  

«Είναι ανάγκη να σταματήσει από τους ακραίους η καπηλεία των εθνικών μορφών. Σαφώς και ο Λορέντζος Μαβίλης ήταν ηρωική μορφή, που τα έδωσε όλα για την Ελλάδα, αλλά δεν αποτελεί κτήμα μιας ομάδας εθνικιστών. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες ο αγώνας του,», σημειώνει το τοπικό σάιτ katoci.com

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM