Εκκενώθηκε παραλία στο Πόρτο Ράφτη: Κίνδυνος για τους λουόμενους

Εκκενώθηκε παραλία στο Πόρτο Ράφτη: Κίνδυνος για τους λουόμενους Facebook Twitter
0

Εκκενώθηκε παραλία στο Πόρτο Ράφτη που κρίθηκε επικίνδυνη για τους λουόμενους.

Όπως μεταδίδει το τοπικό mesogianews.gr, μετά τον ισχυρό σεισμό της Παρασκευής μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθεί ένας βράχος στην παραλία «Πανόραμα» και να πέσει στην πλευρά των λουόμενων.

Το αρμόδιο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου παρενέβη και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο να προχωρήσει αμέσως στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, για την αναγκαία συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Το μεσημέρι, ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάσουν το σημείο για τις επόμενες 10 ημέρες τουλάχιστον, μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. «Κάνουμε κατεπείγουσα έκκληση, σε δημότες και συμπολίτες, για κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, καθώς και την συνειδητοποίηση της ανάγκης, κανείς συμπολίτης η παραθεριστής, τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες, να μην κάνει μπάνιο, στην συγκεκριμένη παραλία, μέχρι να αποκατασταθεί η αναγκαία ασφάλεια».

Με πληροφορίες από mesogianews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM