Εισβολή κουκουλοφόρων στην ΑΣΟΕΕ - Ξυλοκοπήθηκε καθηγητής

Εισβολή κουκουλοφόρων στην ΑΣΟΕΕ - Ξυλοκοπήθηκε καθηγητής Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Επίθεση από περίπου δέκα άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δέχθηκε νωρίς το απόγευμα, μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) καθηγητής, την ώρα της παράδοσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα άτομα αυτά, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν ξαφνικά σε αμφιθέατρο, εξύβρισαν τον καθηγητή και τον χτύπησαν, ενώ προκλήθηκε ένταση και με φοιτητές που προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν.

Ο καθηγητής πήγε μόνος του στον «Ευαγγελισμό», για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως μετέδωσε το Mega, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής είπε άτυπα στους αστυνομικούς ότι πιστεύει πως η επίθεση αφορά εκκρεμή δικαστική έρευνα σε βάρος συναδέλφου του στην οποία ο ίδιος είναι μάρτυρας κατηγορίας, και αφορά σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM