«Εισβολή» αντιεξουσιαστών στην ομιλία Δραγασάκη

«Εισβολή» αντιεξουσιαστών στην ομιλία Δραγασάκη Facebook Twitter
1

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου Υμηττού, όπου είχε ομιλία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

«Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει κάπως, γιατί ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ανάρτησε πανό & πέταξε φυλλάδια. Η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε «μάχη» θέσεων» ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές διάβασαν ένα κείμενο υποστήριξης σε Ρούπα και Μαζιώτη, ενώ αρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων. Ανήρτησαν μάλιστα και σχετικό πανό.

Ο κ. Δραγασάκης φέρεται μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών να ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία και σημείωσε: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια