Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια με αστυνομικούς στην πλατεία Βικτωρίας

Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια με αστυνομικούς στην πλατεία Βικτωρίας Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει ο ξυλοδαρμός διαδηλωτή από αστυνομικούς στην πλατεία Βικτωρίας, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Συγκεκριμένα, προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο, για το βίντεο που και καταγράφει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν διαδηλωτή που είχαν ακινητοποιήσει και ήταν πεσμένος στο έδαφος, στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την πλατεία Βικτωρίας, έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές θα αναμένουν και το πόρισμα της κατεπείγουσας ΕΔΕ που ήδη διατάχθηκε για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Στο πλαίσιο της έρευνας, μεταξύ άλλων, θα αναζητηθεί το βιντεοληπτικό υλικό και όλα τα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει σε ποια ομάδα ανήκαν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί. Στόχος είναι να ταυτοποιηθούν οι αστυνομικοί και να τους αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM