Εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα περί υποκλοπών κοντά σε γραφεία κομμάτων

Εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα περί υποκλοπών κοντά σε γραφεία κομμάτων Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν από ειδική συσκευή σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων, καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Καλούδη να ερευνήσει εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών κατ' εξακολούθηση και παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ' εξακολούθηση, με σκοπό παράνομο περιουσιακό όφελος και βλάβη τρίτου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», οι καταγραφές φέρεται να έγιναν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ανάλογα «ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν και στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM