Είδηση και στα διεθνή μέσα η εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Είδηση και στα διεθνή μέσα η εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Η εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη που παραμένει «μυστήριο» έχει γίνει είδηση σε διεθνή μέσα όπως το Assosiated Press, The Washington Post, The Times, ABC News.

Όπως αναφέρει και ο διεθνής Τύπος, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Eaton Suzanne, που με την επιστημονική της ιδιότητα βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. 

Τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης.

Οι έρευνες που γίνονται με τη βοήθεια αστυνομίας, πυροσβεστικής και λιμενικού, από ξηρά, θάλασσα και αέρα, με τη συνδρομή δύο drone, επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις δυνάμεις της με τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ και οι έρευνες θα συνεχιστούν.

H οικογένειά της έχει δημιουργήσει και σχετική σελίδα στο Facebook για όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ ανακοινώθηκε ότι, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, θα προσφέρουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της αγνοούμενης.

Με πληροφορίες από Flashnews.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ