Το παζλ της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά επιχειρούν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, αξιοποιώντας κάθε πληροφορία που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση.

 

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους μία λίστα με 100 υπόπτους, ενώ στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει περισσότερες από 15 καταθέσεις και τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς.

 

Αυτό το υλικό θα επεξεργαστεί στα εργαστήρια σε μια προσπάθεια μέσα από «παγωμένα» καρέ να βρεθούν απαντήσεις.

 

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι μέσα σε αυτή στη λίστα των 100 υπόπτων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αποφυλακισθέντες εισβολείς - ληστές και κακοποιοί, κρύβονται οι δολοφόνοι της 20χρονης, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Πιθανολογούν ότι πρόκειται για άτομα που βρίσκονται χρόνια στην παρανομία, έχουν ξεκινήσει από μικροεγκλήματα και πλέον έχουν οργανώσει υψηλού ρίσκου εγκλήματα, για να αποσπούν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

 

Εξετάζουν παρόμοιες ληστείες σε Αρτέμιδα, Κορωπί και Αγία Παρασκευή

 

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε τρεις ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι. Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα.

 

Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο. Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr