Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι ληστές σκότωσαν την 20χρονη μητέρα «με μαξιλάρι» στη σοφίτα - Τι κατέθεσε ο σύζυγός της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προκάλεσαν ασφυξία στην 20χρονη, τι είπε ο σύζυγός της- Σκότωσαν και τον σκύλο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα σε μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ληστές σκότωσαν μία 20χρονη γυναίκα ενός μωρού και έδεσαν τον σύζυγό της.

 

Η νέα γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη σοφίτα της μεζονέτας, ενώ ο σύζυγός της εντοπίστηκε δεμένος σε καρέκλα, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν στο σπίτι.

 

Οι δράστες φαίνεται πως προκάλεσαν με ασφυξία τον θάνατο της 20χρονης γυναίκα, καθώς δεν φέρει εξωτερικά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η γυναίκα βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού και πλάι της υπήρχε ένα μαξιλάρι, με το οποίο εικάζεται πως οι ληστές της προκάλεσαν ασφυξία.

 

Ο 32χρονος σύζυγός της είπε στους αστυνομικούς ότι κάποια στιγμή μπόρεσε να κινηθεί, δεμένος και να ενεργοποιήσει το τηλέφωνό του, ακουμπώντας τη μύτη του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

 

 

Ο άνδρας, που είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, είπε στους αστυνομικούς ότι περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα εισέβαλαν στο σπίτι τρεις άνδρες με κουκούλες, παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Οι ληστές έδεσαν τον άνδρα σε μία καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν.

 

Αστυνομικοί κάνουν έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στη μεζονέτα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Παλλήνης και το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις 6» ο δήμαρχος Παιανίας Iσίδωρος Μαζης έκανε λόγο για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της ευρύτερης περιοχής, προσθέτοντας πως οι κλοπές είναι σύνηθες φαινόμενο, «ωστόσο είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην περιοχή κάτι τόσο αποτρόπαιο». Επισήμανε δε ότι το σπίτι της οικογένειας είναι εντός του πολεοδομικού ιστού, σε όχι και τόσο απομονωμένο σημείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM