Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

 

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να είχε συνεργό ή συνεργούς. Δύο άτομα αναμένεται να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις. Πρόκειται για την γειτόνισσα και μια φίλη της Κάρολαϊν, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star. 

 

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι , όπου έγινε η δολοφονία, κατέθεσε για τρίτη φορά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ. Μεταξύ των όσων ανέφερε είναι ότι άκουγε τσακωμούς, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

 

Λίγες ώρες πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε επικοινωνία με την 20χρονη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 12 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι, όταν η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια φίλη της για φαγητό. Στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι είχε πολλή ζέστη εκείνη την ώρα για να βγει έξω, η 20χρονη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

 

«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20.26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21.41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους. Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου. Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως, αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», κατέθεσε η μάρτυρας.