Εγκαταλελειμμένα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι βρέθηκαν δύο μωρά μόλις τεσσάρων μηνών

Εγκαταλελειμμένα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι βρέθηκαν δύο μωρά μόλις τεσσάρων μηνών Facebook Twitter
0

Μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι βρέθηκαν το απόγευμα την τρίτης δύο μωρά μόλις τεσσάρων μηνών. Τα δύο παιδιά εντόπισαν οι αρχές έπειτα από καταγγελία γείτονα στην Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, οι αστυνομικοί μπήκαν παρουσία Εισαγγελέα στο διαμέρισμα όπου και βρήκαν εγκαταλελειμμένα τα δύο μωρά. Αμέσως κλήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που τα παρέλαβε και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Και τα δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας και η μητέρα τους εντοπίστηκαν όταν γύρω στις 21:30 το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι τους και επικαλέστηκαν ιατρικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Ο πατέρας, ηλικίας περίπου 20 ετών και η εγκυμονούσα το τρίτο παιδί τους 15,5 ετών μητέρα συνελήφθησαν και αναμένουν προανάκριση στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM