Εγκαίνια με τον Snik κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας μαγαζιού στο Βόλο

Εγκαίνια με τον Snik κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας μαγαζιού στο Βόλο Facebook Twitter
Πηγή: Instagram
0

Μαγαζί στο Βόλο αποφάσισε να κάνει τα εγκαίνιά του χθες καλώντας τον γνωστό τράπερ, Snik. Ωστόσο, η παραβίαση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό οδήγησε σε συλλήψεις, «τσουχτερό» πρόστιμο αλλά και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης. 

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων με καλεσμένο τον τράπερ προκλήθηκε συνωστισμός. Μάλιστα, η εκδήλωση είχε διαφημιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου γινόταν γνωστό ότι θα παρευρεθεί και ο Snik.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 όρθια άτομα στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε απόσταση μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι θεωρήθηκαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης του καταστήματος αντίστοιχα. 

Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Βόλου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM