Έφοδος στις φυλακές Αυλώνα από την ΟΠΚΕ - Βρήκαν αυτοσχέδια μαχαίρια και σπαθιά

Έφοδος στις φυλακές Αυλώνα από την ΟΠΚΕ - Βρήκαν αυτοσχέδια μαχαίρια και σπαθιά Facebook Twitter
0

Εκτεταμένη έρευνα εντός του σωφρονιστικού καταστήματος Αυλώνας πραγματοποίησαν το βράδυ της Τέταρτης εξωτερικοί φρουροί της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών.

Ειδικότερα, η έρευνα που ξεκίνησε γύρω στις 11 το βράδυ, διενεργήθηκε σε όλα τα κελιά των κρατουμένων και ολοκληρώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ και μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που δεν χρειάστηκε να επέμβει. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες, κινητά καθώς και αυτοσχέδια μαχαίρια και σπαθιά.

Η επιχείρηση, που έγινε υπό την εποπτεία του υποστράτηγου της ΕΛΑΣ Σπύρου Σκλάβου, αποφασίστηκε ύστερα από συμπλοκή μεταξύ αραβόφωνων και Αλβανών κρατουμένων που είχε προηγηθεί στις αρχές του μήνα, με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM