Έφοδος σε σπίτια τα ξημερώματα και συλλήψεις στην Ιερισσό

Έφοδος σε σπίτια τα ξημερώματα και συλλήψεις στην Ιερισσό Facebook Twitter
14

Έφοδο σε δύο σπίτια στην Ιερισσό πραγματοποίησαν τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί έσπασαν τις πόρτες και σύμφωνα με τους κατοίκους συνέλαβαν δύο άτομα. Τις συλλήψεις ακολούθησαν επεισόδια και εκκένωση του αστυνομικού τμήματος στην περιοχή. Η επιχείρηση έγινε στις 3 τα ξημερώματα και τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν μεταξύ εκείνων στα οποία είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

 

Έφοδος σε σπίτια τα ξημερώματα και συλλήψεις στην Ιερισσό Facebook Twitter

Τα επεισόδια άρχισαν αμέσως μετά τις συλλήψεις, έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες. Οι κάτοικοι πολιόρκησαν το τμήμα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να το εγκαταλείψουν. Οι κάτοικοι  τις Ιερισσού – αλλά και των γύρω χωριών- μεταβαίνουν στον Πολύγυρο όπου έχουν μεταφερθεί οι συλληφθέντες.

 

Έφοδος σε σπίτια τα ξημερώματα και συλλήψεις στην Ιερισσό Facebook Twitter

Για το timing της επιχείρησης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είπε ότι κρίθηκε σωστό να να αιφνιδιαστούν. Αν γίνονταν χθες το απόγευμα, θα γινόταν μακελειό».Για τις συλλήψεις στα σπίτια των κατηγορουμένων τόνισε ότι «έγινε ό,τι προβλέπεται, αρνήθηκαν και συνελήφθησαν». Και κατέληξε: «Η αυτοδικία δεν θα περάσει».

Όταν ρωτήθηκε αν οι αστυνομικοί χτύπησαν πρώτα την πόρτα και ενημε΄ρωσαν για την παρουσία τους και στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα γιατί δεν τους άνοιγαν, ο κ. Δένδιας είπε: «Προφανώς αυτό έγινε».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM