Πληροφορίες για ΕΔΕ στο Καραμαδάνειο - Για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

ΕΔΕ στο Κραμανδάνειο για το φιαλίδιο μα αίμα της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
0

Η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διαψεύδει ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο από το πρωί υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Υπουργείο Υγείας διέταξε ΕΔΕ για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, διέταξε το υπουργείο Υγείας.

Όπως εξήγησε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σήμερα στο Mega, στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν επανειλημμένα  τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε στο ψυγείο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, το οποίο εστάλη σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Ωστόσο, ο εντοπισμός του φιαλιδίου αυτού ενισχύει το σκεπτικό της υπεράσπισης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, για την κακή λειτουργία των νοσοκομείων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM