Έβρος: Τσακώθηκε μαζί του και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο - Στο νοσοκομείο 53χρονος

Έβρος: Τσακώθηκε μαζί του και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο - Στο νοσοκομείο 53χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο συνελήφθη εχθές το απόγευμα ένας 33χρονος στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μετέβη με αυτοκίνητο στα σύνορα προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα και κατά την αναμονή για τον απαραίτητο έλεγχο τσακώθηκε με έναν 57χρονο ημεδαπό, οδηγό άλλου αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο, που είχε βγει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Σε βάρος του 33χρονου ο οποίος είναι αλλοδαπός σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ