Έβρος: Το GPS τον έστειλε μέσα σε αρδευτικό κανάλι - Απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική

Έβρος: Το GPS τον έστειλε μέσα σε αρδευτικό κανάλι - Απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική Facebook Twitter
0

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας νεαρός φοιτητής της Ιατρικής από την Αλεξανδρούπολη, που είχε βγει για κυνήγι στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Σύμφωνα με το τοπικό "pameevro", o νεαρός ακολουθούσε τις οδηγίες του GPS του αυτοκινήτου του, όταν η πιστή εφαρμογή των οδηγιών τον οδήγησε σε «βουτιά» από μια γέφυρα μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο 25χρονος φοιτητής δεν τραυματίστηκε. Είχε την διαύγεια όταν έμεινε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα να ειδοποιήσει από το κινητό του την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Πάντως ο απεγκλωβισμός του δεν ήταν τόσο απλός οπότε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Το αυτοκίνητο παραμένει στο κανάλι, μέχρι να βρεθεί γερανός για να το ανασύρει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία
NEWSROOM