Δυστύχημα στα Τέμπη- Ιατροδικαστής Λεονταρή: «Έχουμε πολλούς νέους, επτά πτώματα είναι απανθρακωμένα»

Ιατροδικαστής Λεονταρή για δυστύχημα στα Τέμπη: «Έχουμε πολλούς νέους, επτά πτώματα είναι απανθρακωμένα» Facebook Twitter
Φωτ: Onlarissa
0

Για μαζική τραγωδία έκανε λόγο η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής των νεκρών της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

«Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή τόνισε, επίσης, πως γίνεται το «ανθρωπίνως δυνατόν» από την ιατροδικαστική υπηρεσία, εκτιμώντας παράλληλα πως ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί.

Το έργο των ιατροδικαστών λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης θα συνδράμει και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης.

«Το έργο της ταυτοποίησης είναι πολύ δύσκολο διότι οι σοροί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα κρατήσει πάρα πολλές ώρες. Συνεχίζουν δυστυχώς να έρχονται σοροί από τον τόπο του ατυχήματος. Μόλις τελειώσει αυτό το επίπονο για εμάς και τις οικογένειες έργο, θα ακολουθήσει η νεκροψία των σορών.

Οι περισσότερες σοροί είναι σε νεαρή ηλικία. Επτά πτώματα είναι απανθρακωμένα. Έχουμε και διαμελισμένα πτώματα», δήλωσε νωρίτερα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM