Δύο ακόμη πεζόδρομοι παραδίνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας

Δύο ακόμη πεζόδρομοι παραδίνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Δύο ακόμη δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας δίνονται σήμερα στην κυκλοφορία ως πεζόδρομοι, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμιση του κέντρου.

Πρόκειται για τις οδούς Αβραμιώτου και Καρόρη. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί οκτώ δρόμοι ως πεζόδρομοι, καθώς ο  Δήμος Αθηναίων αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι έχει ως στόχο να μετατρέψει το εμπορικό τρίγωνο σε πρότυπο, εφαρμόζοντας κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι. 

Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι από την Τετάρτη δεν θα μπορούν να στρίβουν από την οδό Βορέου δεξιά προς την οδό Καρόρη και από την οδό Αγίας Ειρήνης δεξιά προς την οδό Αβραμιώτου.

Η αποκατάσταση του εμπορικού τριγώνου από τον δήμο Αθηναίων έχει ως αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM