«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά τη δολοφονία του 39χρονου πυγμάχου Τ.Μ, ο οποίος εκτελέστηκε με δεκατέσσερις σφαίρες από καλάσνικοφ, στην περιοχή της Βάρης.

 

Η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βάζουν στο «μικροσκόπιο» το παρελθόν του γνωστού πυγμάχου, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τους δράστες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στο οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Βάρης και στις καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 39χρονου πυγμάχου.

 

Φοβόταν για τη ζωή του

 

Οι profilers του Ανθρωποκτονιών λένε ότι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος, τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Ο πυγμάχος φέρεται να ανησυχούσε πολύ για τη ζωή του και να οπλοφορούσε και ενδεχομένως να είχε εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους από ποιους και γιατί κινδύνευε.

 

Η «επέκταση» της Greek Mafia σε Αχαΐα και Κορινθία

 

«Συνεργασία» φατριών της Greek Mafia σε Αχαΐα και Κορινθία για διεύρυνση των εγκληματικών δραστηριοτήτων εξετάζουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πίσω από τη δολοφονία του πυγμάχου.
 

Ειδικότερα, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών αναζητούν απαντήσεις για την υπόθεση σε όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη δεκαετία στη νύχτας της Αχαΐας.

 

Ο πυγμάχος τα τελευταία δύο χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» είχε κόψει τις επαφές του με την Αχαΐα, καθώς φέρεται να έδειχνε να φοβόταν για τη ζωή του.