Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο δράστης μπορεί να ήταν στην κηδεία της, λέει οικογενειακός φίλος

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Οι δράστες μπορεί να ήταν στην κηδεία της, λέει οικογενειακός φίλος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / SOOC
0

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες των Αρχών, για την υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως στο κάδρο της αστυνομίας, ήταν ύποπτα για τη δολοφονία στη Χαλκίδα δύο άτομα. Ωστόσο τώρα, οικογενειακός φίλος της οικογένειας της 63χρονης υποστηρίζει πως ο δράστης μπορεί να ήταν μέχρι και στην κηδεία της. «Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Mega.

«Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα εκεί πέρα τα πράγματα, πολύ. Από ότι ξέρω ναι και χθες στην κηδεία ήταν. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα και μετά η κόρη έλεγε μόνο για χρήματα», ανέφερε από τη μεριά του, ενώ ξάδερφος της 63χρονης, είναι πεπεισμένος πως αυτός που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της, πρέπει να είναι ένα πολύ κοντινό άτομο στην οικογένεια.

«Για μένα πρέπει να ήταν κάποιο πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό. Υπάρχει ένα σημείο τυφλό στο σπίτι, από την πίσω πλευρά που δεν έχει κάμερα, δεν έχει τίποτα, ίσως μπήκαν από εκεί. Και της χτύπησαν την πόρτα παράλληλα, είδαν να ανοίγει καμιά πόρτα παράλληλα; Ένας αποκλείεται να ήταν. Σίγουρα ήταν δύο», τόνισε.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο της ληστείας από άγνωστους προς το περιβάλλον της οικογένειας δράστες. Ο τρόπος που βρέθηκε χτυπημένο το θύμα και εν τέλει κατέληξε καθώς είχε πέσει όπως φαίνεται από τη σκάλα, δεν μας αφήνει, με τα στοιχεία που έχουμε, δεν αποκλείουμε το γεγονός ότι ο δράστης είναι άγνωστος προς το θύμα και την ίδια και την οικογένεια», ανέφερε για την υπόθεση η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM