Δώδεκα παιδιά ανάμεσα στους 58 πρόσφυγες που διεσώθησαν ανοιχτά της Σάμου

Δώδεκα παιδιά ανάμεσα στους 58 πρόσφυγες που διεσώθησαν ανοιχτά της Σάμου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σε 58 ανέρχονται οι πρόσφυγες, 30 άνδρες, 16 γυναίκες, 12 παιδιά, που διασώθηκαν σήμερα το πρωί μετά από επιχείρηση του λιμενικού σώματος, σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι πρόσφυγες, βρέθηκε σε δυσχερή θέση και κάποιος από τους επιβαίνοντες κάλεσε σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112.

Περιπολικό σκάφος του λιμενικού, εντόπισε την εν λόγω λέμβο, η οποία ρυμουλκήθηκε από το σκάφος της FRONTΕΧ στο λιμένα Καρλοβασίου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 58 αλλοδαποί επιβαίνοντες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
«Μιλάμε για ένα εβραϊκό και δημοκρατικό Κράτος, όμως πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει εβραϊκό με 50.000-100.000 μετανάστες τον χρόνο;» διερωτήθηκε ο Νετανιάχου.«Ένα εκατομμύριο, ενάμισι εκατομμύριο και τότε "ας το κλείσουμε το μαγαζί"», συμπλήρωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, εκφράζοντας ικανοποίηση «ότι αντί να "κλείσουμε το μαγαζί", τοποθετήσαμε έναν φράκτη».