Διπλασιάστηκαν οι λαϊκές αγορές της Αττικής - Πού και πότε θα λειτουργούν

Διπλασιάστηκαν οι λαϊκές αγορές της Αττικής - Πού και πότε θα λειτουργούν Facebook Twitter
0

Οι δήμοι καθόρισαν τους νέους χώρους υπαίθριων αγορών, που θα λειτουργούν, παράλληλα, ίδια ημέρα και ίδιες ώρες με τις ήδη γνωστές λαϊκές αγορές.

Κατόπιν απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι λαϊκές αγορές στην Αττική από 111 έχουν διπλασιαστεί και πλέον, για όσο διαρκούν τα μέτρα, θα είναι 222 ώστε να διευκολύνονται οι πολίτες και να αποφεύγεται ο συγχρονισμός.

Οι φορείς λειτουργίας των υπαίθριων αγορών σε εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 4682/2020 δημοσιοποίησαν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τη λειτουργία των παράλληλων υπαίθριων αγορών στις περιοχές ευθύνης τους ενώ από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και για τις λαϊκές αγορές που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και για το χρονικό διάστημα 9-18 Απριλίου 2020, δεν θα πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας Διστόμου του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, ενώ χθες ανακοινώθηκε και η αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στη Θεσσαλία, ύστερα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης, στη Λάρισα.

Ολόκληρη η λίστα με τις 222 λαϊκές αγορές, τις οδούς και τις ημέρες διεξαγωγής τους στην Αττική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ