Διοικητική έρευνα για τη μεταγωγή Γιαννουσάκη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Διοικητική έρευνα για τη μεταγωγή Γιαννουσάκη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού Facebook Twitter
0

Διοικητική έρευνα διέταξε ο γενικός γραμματέας σωφρονιστικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη μεταγωγή στις 16 Αυγούστου του ισοβίτη για την υπόθεση του Νoor 1, Eυθ. Γιαννουσάκη στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.


Ο Ε. Γιαννουσάκης μετήχθη στο ψυχιατρείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Παρέμεινε εκεί και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους, οι οποίοι επέτρεψαν την μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας, όπου και μεταφέρθηκε και πάλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM