Δημήτρης Ινδαρές: Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη που συνελήφθη στο Κουκάκι

Δημήτρης Ινδαρές: Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη που συνελήφθη στο Κουκάκι Facebook Twitter
0

Στα δικαστήρια Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, που συνελήφθη κατά την χθεσινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι.

Ο σκηνοθέτης από την Πάτρα πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος. 

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα», ανέφερε ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω», ανέφερε νωρίτερα η σύζυγος του σκηνοθέτη, Έρση Σπαρτιώτη - Ινδαρέ.

Ο Δημήτρης Ινδαρές, που συνελήφθη μαζί με τους δύο γιους του μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι του στο Κουκάκι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα, ανά περίπτωση, της βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθειας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης και απόπειρας παράνομης βίας.

Ο σκηνοθέτης και οι δυο γιοι του κρατούνταν από χθες στη ΓΑΔΑ.

Και οι εννέα συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, το οποίο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την αυριανή τους δίκη.

Με πληροφορίες από thebest.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ