Δήμητρα Πισπιρίγκου: Για πάνω από 9 ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ - Τι ρώτησαν οι αστυνομικοί

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Για πάνω από 9 ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ - Τι ρώτησαν οι αστυνομικοί Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Πάνω από εννέα ώρες κράτησε η μαραθώνια ένορκη κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ με την ιδιότητα της μάρτυρος η αδερφή της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η κατάθεση ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι με την αδερφή της 33χρονης να φεύγει τελικά από τη ΓΑΔΑ στις 22:45 το βράδυ.

Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι η γυναίκα ήταν συνεργάσιμη και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε για τη συμβίωση του ζευγαριού καθώς και για τα περιστατικά που διερευνούν οι αρχές και συγκεκριμένα για τον θάνατο του βρέφους.

Η ανάκριση εστίασε στις προηγούμενες καταθέσεις της, στις οποίες φαίνεται να είχε υποπέσει σε αντιφάσεις. Οι ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούν την ώρα που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά και το αν η μικρή αδελφή του βρισκόταν ή όχι στο δωμάτιο. Η αδελφή της κατηγορουμένης κομβικό πρόσωπο για την υπόθεση, καθώς φαίνεται να ήταν η μόνη που βρισκόταν στο δωμάτιο όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε εν μέσω αποδοκιμασιών το πρωί στη ΓΑΔΑ. Η κατάθεσή της κλείνει τον κύκλο των καταθέσεων των συγγενικών προσώπων της 33χρονης στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Τις εξελίξεις πυροδότησε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα το οποίο αποκαλύπτει πως ο θάνατος των δύο κοριτσιών οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια μέσω βίαιου μηχανισμού θανάτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ