Αρνητικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε τελικά ο Ροδίτης κατηγορούμενος στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

 

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βγήκαν αρνητικά. 

 

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος, ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης με πυρετό από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στο Θριάσιο νοσοκομείο, ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

 

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είχε πει ότι έχει πυρετό την Τετάρτη στο δικαστήριο, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας.

 

Η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται κατ' εξαίρεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς εκπνέει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Αυτή την εβδομάδα, οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους έριξαν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

 

Την Τρίτη, ο 23χρονος Ροδίτης υποστήριξε ότι ήταν παρών, αλλά ότι ήταν εντελώς αμέτοχος στο αναπάντεχο ξέσπασμα βίας του συγκατηγορουμένου του. Υποστήριξε ότι δεν σκότωσε ούτε βίασε την φοιτήτρια και απάντησε ότι δεν νιώθει τύψεις για τα όσα υπέστη η 19χρονη για- ισχυρίστηκε- δεν έκανε τίποτα, αλλά είπε ότι νιώθει άσχημα γιατί δεν απέτρεψε τον συγκατηγορούμενό του.