ΤΩΡΑ

Δίκη απαγωγής Λεμπιδάκη: «Όσο κρατάω το στόμα μου κλειστό είμαι ασφαλής», είπε κατηγορούμενος

Δίκη απαγωγής Λεμπιδάκη: «Όσο κρατάω το στόμα μου κλειστό είμαι ασφαλής», είπε κατηγορούμενος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο στάδιο των απολογιών των κατηγορουμένων βρίσκεται η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχαλη Λεμπιδάκη, η οποία διεξάγεται στο Ηράκλειο. 

Πρώτος απολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων, η οποία υπήρξε το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων.

Εκεί πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στην απελευθέρωση του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν όμηρος για 6 μήνες. 

Σύμφωνα με το Cretapost, στην μεγάλης διάρκειας απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ενεπλάκη άθελα του στην υπόθεση, καθώς δέχθηκε εκβιασμούς. Δεν αποκάλυψε όμως ποιοι τον εκβίαζαν, ούτε με ποιο τρόπο. 

Όπως τόνισε ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου «φοβάμαι και γι' αυτό δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω. Όσο κρατώ το στόμα μου κλειστό, είμαι ασφαλής». Η θέση του δεν άλλαξε ακόμη και όταν η πρόεδρος του επισήμανε πως με τη στάση του αυτή βλάπτει τον εαυτό του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του συγκεκριμένου κατηγορούμενου υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης και στη συνέχεια η διαδικασία συνεχίστηκε με τις απολογίες συγκατηγορουμένων του.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM