Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Λαγός, δίκη χρυσής αυγής Facebook Twitter
Φωτ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα αναβολής του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το δικαστήριο, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που νόσησε βαριά από κορωνοϊό, ζήτησε από την υπεράσπισή του να προσκομίσει στην επόμενη συνεδρίαση ένα πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και εφόσον είναι εφικτό, για την πρόβλεψη των γιατρών ως προς τον χρόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του καταδικασθέντος σε κάθειρξη 13 ετών, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης για προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM