Δεν ανοίγουν στις 10 Μαΐου οι παιδικοί σταθμοί - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Δεν ανοίγουν στις 10 Μαΐου οι παιδικοί σταθμοί - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση σχετικά με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών μαζί με τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την Δευτέρα 10 Μαΐου. Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών.»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν εγκαίρως. 

Όπως, άλλωστε, είχε διαμηνύσει νωρίτερα μέσω ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, το άνοιγμα των παιδικών σταθμών δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες. Κι αυτό είναι κάτι που διαφοροποιεί την περίπτωση των παιδικών από εκείνη των νηπιαγωγείων που ανοίγουν την προσεχή Δευτέρα 10 Μαΐου. 

Υπενθυμίζεται πως από την προσεχή Δευτέρα, 10 Μαΐου επιστρέφουν στις αίθουσες οι μαθητές νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM