ΔΕΔΔΗΕ: Πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα για 3.500 νοικοκυριά

ΔΕΔΔΗΕ: Πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα για 3.500 νοικοκυριά Facebook Twitter
ΔΕΔΔΗΕ: 3.500 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα (Eurokinissi)
0

Περίπου 3.500 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Σημειώνει ακόμη ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε αποκατασταθεί η βλάβη σε περιοχές του Βόρειου Τομέα και περίπου 3.000 νοικοκυριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση αλλά ένα νέο πρόβλημα έριξε στο σκοτάδι ξανά 500 νοικοκυριά, όπως δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας του ΔΕΔΔΗΕ, Σοφία Δήμτσα, στην ΕΡΤ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ