Βόλος: Φροντιστής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανηλίκους

Βόλος: Φροντιστής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανηλίκους Facebook Twitter
pixabay
0

Τις επτά έφτασαν οι καταγγελίες εναντίον φροντιστή Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στον Βόλο, ο οποίος φέρεται να έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στα μέσα Μαρτίου, όταν ένας -αρχικά- γονέας, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Ακολούθησαν καταγγελίες άλλων έξι γονέων, και πλέον, η δικογραφία που συντάχθηκε για την υπόθεση παραδόθηκε στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως οι επτά ανήλικοι αθλητές, κλήθηκαν και κατέθεσαν στην αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο φροντιστής έχει απομακρυνθεί από την Ακαδημία, από τον περασμένο Ιανουάριο ήδη, οπότε και είχαν περιέλθει στην αντίληψη της διοίκησης της Ομάδας σχετικές καταγγελίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Ελλάδα / Συστάσεις της αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων λόγω των αγροτικών μπλόκων - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και για τις προβλεπόμενες εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν
THE LIFO TEAM