Βοιωτία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Βοιωτία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Αγία Τριάδα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι αυτή την ώρα η φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τη φωτιά που ξέσπασε κάτω υπό άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στην Αγία Τριάδα της Βοιωτίας, αυτή την ώρα στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες στήλες καπνού. Η Πυροσβεστική συνεχίζει τη μάχη για την κατάσβεση της.

Υπενθυμίζεται πως την ώρα που ξέσπασε η φωτιά κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στην περιοχή μάλιστα, μεταβαίνει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

«Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα», τόνισε από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης. «Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κινήθηκαν πολύ γρήγορα, μαζί τους βρέθηκαν και δυνάμεις του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς με συνέπεια να ελέγξουν τα μέτωπα της φωτιάς και αυτή τη στιγμή να προσπαθούν να ελέγξουν και τις μικροεστίες», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM