Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΙ

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΙ Facebook Twitter
0

Τη στιγμή που διέφυγαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο κτίριο που στεγάζει τον ΣΚΑΙ και την εφημερίδα «Καθημερινή», κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην ταράτσα του κτιρίου. 

Οι δράστες διέφυγαν με ένα σκουρόχρωμα αυτοκίνητο, πιθανότατα αυτό που βρέθηκε καμμένο στα Άνω Πετράλωνα χθες. 


Οι δράστες κινήθηκαν επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου,  έκαναν αναστροφή στο φανάρι που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο κτίριο. 

 

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», το καμμένο αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί τον Νοέμβριο, έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνάται για δακτυλικά αποτυπώματα, ίχνη DNA ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM