Βίντεο με το drone που ίσως προκάλεσε τη φωτιά στα Γλυκά Νερά

Βίντεο με το ντρόουν που προκάλεσε τη φωτιά στα Γλυκά Νερά Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Βίντεο δείχνει το drone που πιθανόν προκάλεσε τη φωτιά το μεσημέρι της Τετάρτης, στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η πυρκαγιά είναι πιθανό να προκλήθηκε από πτώση drone τύπου «σάρισα». 

Οι αρχές ήδη, έχουν προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ Παιανίας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.  

Βίντεο από την περιοχή που είναι στη διάθεση της αστυνομίας ερευνώνται διεξοδικά καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  είναι πιθανόν να δείχνουν ότι drone πετούσε στην περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Η φωτιά στα Γλυκά Νερά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:20 σε δασική έκταση στα Γλυκά Νερά Αττικής, στη βόρεια πλευρά του Υμηττού και κινήθηκε αντίθετα από την κατοικημένη περιοχή, προς το δασικό κομμάτι του Υμηττού σε σημείο όπου υπάρχει πυκνή δασική έκταση. Για την αντιμετώπιση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και σύντομα κατόρθωσαν να περιορίσουν την εξάπλωσή της. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM