Βελτιώνεται ο καιρός, τοπικές νεφώσεις και βροχές

Βελτιώνεται ο καιρός, τοπικές νεφώσεις και βροχές Facebook Twitter
0

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός σήμερα, με λίγες μόνο νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά και νότια τμήματα.

Τοπικές ασθενείς βροχές ενδέχεται να σημειωθούν τις πρωινές κυρίως ώρες σε περιοχές της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας και της Εύβοιας, καθώς και στο βόρειο τμήμα της Κρήτης. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, ενώ στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 και τοπικά 20 στη δυτική Ελλάδα, από 7 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως βόρειοι έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM