Βασίλης Κωνσταντίνου: Θα περάσει καιρός για να μπορέσω να πω αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

«Πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη», δήλωσε συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στην κηδεία της μεγάλης σταρ

Το μεσημέρι της Πέμπτης φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν την Μάρθα Καραγιάννη. Ανάμεσά τους ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε σχέση με την ηθοποιό επί 12 χρόνια.  

«Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου… οικογένεια», δήλωσε με τη φωνή του να «σπάει». Ερωτηθείς τι θα θυμάται από την ηθοποιό, απάντησε: «Σίγουρα όλα αυτά τα οποία μου πρόσφερε, όλα αυτά που μου είπε. Και μπορώ να πω, πως από τότε που γνώρισα την Μάρθα ίσως έγινα και πιο σοβαρός».  

Εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε ότι την Μάρθα Καραγιάννη δεν την αγάπησε επειδή ήταν σταρ, αλλά για τον άνθρωπο που γνώρισε. 

«Εγώ την Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ την Μάρθα την γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και θέληση να κάνει οικογένεια», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε ποια ταινία της θέλει να την βλέπει ξανά και ξανά, απάντησε: «Την Μάρθα θέλω να βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM