«Βαρυχειμωνιά» στα βόρεια, παγετός στη δυτική Μακεδονία - Πού έδειξε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

«Βαρυχειμωνιά» στα βόρεια, παγετός στη δυτική Μακεδονία - Πού έδειξε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος Facebook Twitter
Χαμηλές θερμοκρασίες υπό το μηδέν σε πολλές περιοχές στα βόρεια - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε χειμώνα σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τις ελάχιστες τιμές σε αρκετές περιοχές να βρίσκονται κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Με βάση τα στοιχεία από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, παγετός σημειώθηκε στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, με τη θερμοκρασία στη Βλάστη Κοζάνης να πέφτει στους -1,4 ⁰C. 

Αρνητικές ήταν, επίσης, οι θερμοκρασίες σε Μαυρολιθάρι (μείον 1,3), Βωβούσα (μείον 1,2), Νέο Καύκασο (μείον 0,4) κ.ά. Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία του δικτύου καταγράφηκε στη δολίνη του Βαθύσταλου Παρνασσού με -9,2 ⁰C.

Βαρυχειμωνιά στα βόρεια, παγετός στη δυτική Μακεδονία - Πού έδειξε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM