Βαγγέλης Μπουρνούς: Οδηγός ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας

Οδηγός ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνού Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίθεση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Μπουρνούς / Mega
0

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς, πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας τη Δευτέρα, δέχτηκε επίθεση από έναν οδηγό στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Όπως διακρίνεται σε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, ο Βαγγέλης Μπουρνούς δέχεται κλωτσιές από τον άνδρα, και καταλήγει στο έδαφος.

Μάλιστα όπως φαίνεται, άτομα που βρέθηκαν στο σημείo προσπαθούν να συγκρατήσουν τον οδηγό, που συνεχίζει να του επιτίθεται. Ο πρώην δήμαρχος κρατάει το κινητό για να ειδοποιήσει τις Αρχές παρότι συνεχίζει να δέχεται χτυπήματα, ενώ ο οδηγός βρίσκεται εντελώς εκτός εαυτού.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπαθεί να φύγει, με τον κ. Μπουρνούς να του ζητάει σύμφωνα με τις πληροφορίες να παραμείνει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όμως εκείνος επιτάχυνε και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας σε εκπομπή του Mega μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, τόνισε πως ο οδηγός «τρελάθηκε». «Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα», ανέφερε αρχικά.

«Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς», κατέληξε ενώ σημειώνεται πως ο οδηγός ακόμα αναζητείται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM