Αυτοκτονία υποδιευθυντή της Αγροτικής

Αυτοκτονία υποδιευθυντή της Αγροτικής Facebook Twitter
3

Αυτοκτόνησε τα ξημερώματα με στρατιωτικό όπλο G3 ο υποδιευθυντής του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλλονή Λέσβου.  Τον υποδιευθυντή βρήκαν στις 7.30 το πρωί η σύζυγος και τα δύο του παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Αίολος, σήμερα επρόκειτο να πάνε στην Καλλονή επιθεωρητές της Αγροτικής τράπεζας και θα διαπίστωναν προβλήματα στη διαχείριση χρημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες από τους τραπεζικούς υπαλλήλους της περιοχής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM