Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο email που έστειλε ο γυμναστής λίγο πριν αυτοκτονήσει

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το email που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του Facebook Twitter
0

Μιάμιση περίπου ώρα πριν αυτοκτονήσει, ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη εξηγούσε σε email τους λόγους που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Στο email, που εστάλη σε 24 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, υπάρχει η φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα γυναίκας, η οποία –σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην αυτοκτονία.

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωση μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου», γράφει.

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το email που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του Facebook Twitter

Ο γυμναστής γράφει τα ποσά που του απέσπασε η γυναίκα, με την οποία δήλωνε ερωτευμένος. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

Ο 50χρονος γυμναστής αναφέρεται και στο περιβόητο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για κυκλώματα εκμετάλλευσης και εκβιασμού επιχειρηματιών. 

«Αυτό έκανε κι αυτή… εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες, από Κύπρο και Βουλγαρία… τους έπαιρναν από αεροδρόμια κτλ.», σημειώνει.

Το email αλλά και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του προπονητή βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ