Αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο διαφήμιζε διακοπές στην «Οθωμανική Κρήτη»

Αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο διαφήμιζε διακοπές στην «Οθωμανική Κρήτη» Facebook Twitter
0

Σε «σφάλμα κατά την αυτόματη ενημέρωση των συστημάτων» αποδίδει το αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο Rome2rio τη διαφήμιση της Κρήτης ως προορισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Το πρακτορείο έκανε αναφορά σε «Οθωμανική Κρήτη» («Ottoman Crete») παρουσιάζοντας πακέτο διακοπών και καλώντας τους πελάτες του να απολαύσουν το καλοκαίρι στο νησί.

Αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο διαφήμιζε διακοπές στην «Οθωμανική Κρήτη» Facebook Twitter

Στην κατηγορία των ερωτήσεων - απαντήσεων για το νησί, εξηγούσε τους (φθηνότερους) τρόπους ταξιδιού και άλλες λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να φτάσει κανείς και πού να μείνει στην «Οθωμανική Κρήτη».

Σε επικοινωνία τού Ελληνικού προγράμματος της πολυγλωσσικής πλατφόρμας Ραδιοφωνίας SBS, η εταιρεία απέδωσε την αναφορά σε «σφάλμα».

Αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο διαφήμιζε διακοπές στην «Οθωμανική Κρήτη» Facebook Twitter

«Αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα κατά την αυτόματη ενημέρωση των συστημάτων μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναφορά λανθασμένων επισημάνσεων σε πολλά μέρη για μικρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε συγνώμη αν οποιοδήποτε άτομο προσβλήθηκε από αυτό το σφάλμα».

Αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο διαφήμιζε διακοπές στην «Οθωμανική Κρήτη» Facebook Twitter

O πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης δήλωσε στο SBS πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία κατά της διαδικτυακής ταξιδιωτικής πλατφόρμας. Για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ο ομοσπονδιακός υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, David Coleman καθώς και ο πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας, Ros Spence.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM