Τερμάτισε τελευταίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επειδή αποκαλύφθηκε το μόριό του

Ατύχημα για αθλητή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -Αποκαλύφθηκαν τα γεννητικά του όργανα την ώρα της κούρσας Facebook Twitter
0

Ο Ιταλός αθλητής, Αλμπέρτο Νονίνο, είχε ένα «ατύχημα» κατά τη διάρκεια των 400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20, με αποτέλεσμα να τερματίσει τελευταίος.

Την ώρα που ο 18χρονος αθλητής έτρεχε, «βγήκαν» τα γεννητικά του όργανα έξω από το σορτς, με τον ίδιο να προσπαθεί να καλύψει το συμβάν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει χρόνο και να τερματίσει τελευταίος.

«Ξέρω ότι ήταν ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω τις αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους των διάφορων ιστοσελίδων.

Τώρα προσπαθώ να γελάσω και να το πάρω στην πλάκα, όμως μετά την κούρσα ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων για τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα», δήλωσε στα social media ο Νονίνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ελλάδα / Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ - Έρχονται δύο διαδοχικές διαταραχές

Η πρώτη αναμένεται από νωρίς σήμερα το βράδυ έως και τις πρωινές ώρες αύριο, και η δεύτερη από αργά αύριο το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/2)
THE LIFO TEAM